A Groupama Biztosító, mint munkáltató

32 600 munkavállaló világszerte

Munkáltatóként a Groupama Csoport 32.600 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, hazánkban 2000 kollégával dolgozunk. 800 munkatárs a központi támogató területeken lát el feladatokat, 1200 kollégánk az értékesítési hálózatunkban dolgozik. A társaság országos lefedettsége révén folyamatosan hirdet az ország egész területén álláslehetőségeket. 

Társadalmi felelősségvállalásunk Magyarországon

A Groupama Biztosító meghatározó piaci pozíciója révén igyekszik társadalmilag is felelős vállalatként működni. CSR tevékenységét alapvetően a megelőzés, a szociális felelősségvállalás, a környezetvédelem és a sportszponzoráció területére koncentrálja. A társaság filozófiája mentén „zöld biztosítóként” aktívan támogatja az egészséges életmódot és a sportra nevelést, ennek jeleként elkötelezett a hazai sportélet iránt. A kultúra mecénásaként a Vígszínház munkásságát támogatja, valamint a hazai biztosítási piacon betöltött szerepénél fogva célja a biztonságos közlekedés kultúrájának terjesztése is. A Hungaroring területén található Groupama Vezetéstechnikai Centrum az év minden napján várja azokat a jogosítvánnyal rendelkezőket, akik szeretnék elsajátítani a biztonságos vezetés alapjait szokatlan körülmények között is.

 

Superbrands és Business Superbrands díjaink

A Superbrands Bizottság évről-évre elismeri az üzleti vonatkozásban kiemelkedő márkákat, és hosszú évek óta a szakértő zsűri által odaítélt Superbrands és Business Superbrands díjjal jutalmazzák Társaságunkat.

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.