A jelentkezés módja

Pályázatát a regisztrációt követően benyújthatja aktuális állásajánlatainkra, valamint regisztrálhat adatbázisunkba is. A jelentkezési lap valamennyi mezőjét szükséges kitölteni, ellenkező esetben regisztrációját nem tudjuk rögzíteni.  Amennyiben esetleg problémája akadna, a regisztrációja során, legyen szíves ezt a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címen jelezni.


Fontos információk a regisztrációval kapcsolatban:

  1. A jelentkezés első fázisában egy regisztráció szükséges, amit érdemes részletesen kitölteni annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel találjuk meg Önt, amennyiben tudásának, tapasztalatának megfelelő lehetőség adódik.
  2. Aktív pályázat esetén, oldalunkon folyamatosan nyomon követheti, hogy Ön éppen milyen fázisában tart a kiválasztási folyamatnak.
  3. Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz. Erre a linkre kattintva meg kell erősítenie a jelentkezését. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat módosítani szeretné, bármikor beléphet e-mail címével és a megerősítéskor megadott jelszó segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég az e-mail címét és jelszavát megadni, nem kell feltétlenül önéletrajzát újból módosítani.


Aktuális állásajánlatra benyújtott pályázatok kezelése:

Aktuális állásajánlatra beadott pályázat esetén megvizsgáljuk, hogy szakmai tudása és tapasztalata, valamint kompetenciái alapján megfelel-e az adott elvárásoknak, munkaköri profilnak. 

Amennyiben megfelel, úgy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Tekintettel a nagyszámú jelentkezésre, kérjük szíves türelmét, a pályázati anyagok feldolgozása hosszabb időtartamot is igénybe vehet. Egy telefonos előszűrő interjút követően személyes beszélgetésre kerülhet sor, melynek keretében HR és szakmai szempontból mérjük fel a potenciális jelöltek készségeit, képességeit, kompetenciáit. Amennyiben adott pozícióra nem látjuk relevánsnak a jelentkezését, pályázati anyagát adatbázisunkban tároljuk és értesítést küldünk Önnek, amikor végzettségének, tapasztalatának megfelelő pozíciónk nyílik meg.

 

Adatbázisba regisztráció:

Adatbázisunkba is regisztrálhat, ekkor munkatársaink megvizsgálják, van-e olyan nyitott pozíciónk pillanatnyilag, amelyre eséllyel pályázhat Társaságunknál, továbbá, ha a későbbiekben képességeinek és adottságainak megfelelő nyitott pozíció jelenik meg, arról értesítést küldünk és néhány gombnyomással lehetőség lesz azt megpályázni anélkül, hogy újabb regisztráció lenne szükséges.

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.