Jelentkezés

Adatbázis regisztráció során fontos a jelentkezési lap valamennyi mezőjét kitölteni, ellenkező esetben regisztrációját nem tudjuk rögzíteni.  Amennyiben esetleg problémája akadna, a művelet során legyen szíves ezt a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címen jelezni.

 

Fontos információk a regisztrációval kapcsolatban:

  1. A jelentkezés első fázisában egy regisztráció szükséges, amit érdemes részletesen kitölteni annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel találjuk meg Önt, amennyiben tudásának, tapasztalatának megfelelő lehetőség adódik.
  2. Aktív pályázat esetén, oldalunkon folyamatosan nyomon követheti, hogy Ön éppen milyen fázisában tart a kiválasztási folyamatnak.
  3. Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz. Erre a linkre kattintva meg kell erősítenie a jelentkezését. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat módosítani szeretné, bármikor beléphet e-mail címével és a megerősítéskor megadott jelszó segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég az e-mail címét és jelszavát megadni, nem kell feltétlenül önéletrajzát újból módosítani.

Adatbázis regisztrációját követően munkatársaink megvizsgálják, van-e olyan nyitott pozíciónk pillanatnyilag, amelyre eséllyel pályázhat Társaságunknál, továbbá, ha a későbbiekben képességeinek és adottságainak megfelelő nyitott pozíció jelenik meg, arról értesítést küldünk és néhány gombnyomással lehetőség lesz azt megpályázni anélkül, hogy újabb regisztrációra lenne szükség.


Általános jelentkezés

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.