Miért jó nálunk dolgozni?

A biztos háttér erőt ad

A nagyvállalati, nemzetközi háttér biztonságot teremt a munkavállalóink számára. A megbízhatóság és kiszámíthatóság mellett kiegyensúlyozott, hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak. Munkatársaink erős szakmai tudására építve tudjuk ügyfeleink részére is a legkorszerűbb szolgáltatásokat garantálni.   Fontosnak tartjuk a hagyományos értékek megőrzését, mint például tisztelet az egyénnek, elismerés a teljesítménynek.

A Groupama Biztosító gondoskodó munkáltató, erős szociális hálót nyújtunk munkavállalóinknak, fontosnak tartjuk a munka-magánélet egyensúly megteremtését, illetve fenntartását, és versenyképes juttatási rendszert működtetünk (pl. kafetéria rendszer, juttatások).

Zöld Biztosítóként kiemelt szerepe van mindennapjainkban a társadalmi felelősségvállalásnak. Szponzoráljuk a kultúrát és a sportot, egészséges életmódra és prevencióra ösztönözzük munkatársainkat. Karitatív tevékenységet folytatunk, és rendszeresen véradást szervezünk.

Úgy véljük, a hagyományos értékeket valló fiatalok és szakemberek számára tudunk vonzó munkahely lenni, akik számára hozzánk hasonlóan fontos a bizalom, a biztonság, továbbá hosszabb távon képesek elköteleződni egy olyan Munkáltató felé, aki megfelelő teljesítmény esetén kiszámítható, kiegyensúlyozott fejlődési lehetőséget kínál számukra, megbecsüli, elismeri  a közös eredmények érdekében végzett  munkájukat.

 

Egy cég, egy cél, egy csapat!

„Egy cég, egy cél, egy csapat” – jelszavunk is jól jellemzi az összetartozást, a felelősségvállalás fontosságát nemcsak az ügyfelek, hanem egymás iránt is. Mindenki hozzátesz a sikerhez és mindenki profitál az eredményből.  Munkatársaink büszkék arra, hogy a Társaságunknál dolgoznak, jó szívvel javasolnak minket állást kereső barátaiknak, ismerőseiknek. Ennél meggyőzőbb, jobb ajánlólevélre nincs is szükségünk.

 

Zöld ajtónk mögött Ön is jövőt talál!

Támogatjuk a belülről történő építkezést, a munkakör gazdagítást, karrierfejlesztést, ugyanakkor várjuk a piacról érkező pályakezdők, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, vezetők pályázatát is. Azt valljuk, hogy a minden szempontból sokszínű csapatok azok, akik együtt a legnagyobb sikereket tudják elérni, ezért fontos számunkra a hosszú ideje nálunk dolgozó kollégák megtartása, ugyanakkor a friss tehetségek bevonzása is.

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.