Társaságunkról

A Groupama Biztosító Zrt. – Régi-új szereplő Magyarországon

Társaságunk az európai élvonalhoz tartozó, francia Groupama Csoport tagja. 2009-ben a Groupama Biztosító és a komoly szakmai múltra visszatekintő OTP Garancia Biztosító egyesülésével alakult meg.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, valamint 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.  Kompozit biztosítóként teljes körű biztosítási szolgáltatásokkal állunk lakossági és vállalati ügyfeleink rendelkezésére az élet- és a nem életbiztosítási területen egyaránt. Szolgáltatásaink fióktelepeinken kívül 1000 fős üzletkötői hálózatunkon és az OTP Bank 360 fiókján keresztül is elérhetők.

Magyarországon összesen 2000 elhivatott kollégánk szakmai tudásbázisa garantálja a legkorszerűbb szolgáltatásokat ügyfeleink részére.

 

Groupama Csoport Több mint 100 éves múlt és tapasztalat

A Groupamát a 19. század végén, helyi közösségi kezdeményezéssel alapították mezőgazdasági károk, tűzkockázatok elleni védekezésül Franciaországban. A következő évtizedekben a Groupama folyamatosan bővítette szolgáltatásait, és egyre több ügyfele bizalmát nyerte el.

Mára a Groupama Csoport 12 országban van jelen, és munkáltatóként 32.600 alkalmazottja van világszerte. A Csoport stabil háttere, tőkeereje és külföldi kapcsolatrendszere révén kedvező távlatokat nyit ügyfeleink, partnereink és munkatársaink számára is. Közös célunk egy olyan biztosítási és banki csoport építése, mely emberközeli és maradandó értéket képvisel.

 

OTP Bank Kizárólagos stratégiai partnerünk

Az OTP Bankkal 20 évre kötött kizárólagos partneri megállapodás keretében a Groupama Biztosító az OTP Bank közel 360 fiókjában is számos biztosítási szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, ugyanakkor Társaságunk pénzügyi tanácsadói hálózata szintén elérhetővé teszi ügyfeleink számára az OTP Bankcsoport számos termékét, szolgáltatását.

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.