Aktuális állásajánlataink

Amennyiben nem talál jelenleg olyan aktuális álláslehetőséget, amely felkelti az érdeklődését, kérjük regisztráljon önéletrajz adatbázisunkba, hogy értesítést küldhessünk Önnek, amennyiben megnyílik az elképzeléseinek megfelelő pozíció.

Általános jelentkezés

 

Adatvédelmi tisztviselő

Fő feladatod Társaságunk adatvédelmi megfelelésének biztosítása lesz, mely magában foglalja majd adatvédelemmel kapcsolatos szakmai tanácsadás és tájékoztatás nyújtását a kollégák részére valamint a belső szabályozások, adatkezelést érintő folyamatok adatvédelmi szempontból történő véleményezését. Számítunk Rád adatvédelemmel kapcsolatos belső szabályzatok és oktatási anyagok elkészítésében és aktualizálásában is. Kulcsszereped lesz a az adatvédelmi tárgyú panaszok kivizsgálásában, bejelentések fogadásában, kivizsgálásában, szükség esetén további eljárások kezdeményezésében, valamint adatvédelmi incidensek kezelésében. További feladataid közé tartozik majd az együttműködés az adatvédelmi felügyeleti hatósággal (NAIH), éves munkaterv elkészítése, és beszámolók készítése a Társaság vezetésének részére.

Budapest

Adminisztrációs munkatárs panaszkezelési területre

Fő feladataid közé tartozik majd a méltányossági kérelmek kezelése és megválaszolása, a panaszkezelési munkatársak tevékenységének adminisztratív jellegű támogatása (irattárazás, postázás stb). Ezenkívül számítunk rád az érintett szakterületekkel való kapcsolattartásban, a munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzésében is.

Budapest

Aktuárius

Feladataid közé tartozna a Szolvencia II keretén belüli életbiztosítások, elsősorban hagyományos biztosításokból fakadó kötelezettségek értékelése (best estimate számítás). Számítunk rád az életbiztosításokhoz kapcsolódó szavatoló tőke igény (SCR) meghatározásában, Cash flow modell fejlesztésében. Részt vehetsz továbbá a termékfejlesztés segítésében, árazás kontrollálásában, valamint a havi zárási folyamatban és IFRS szerinti LAT vizsgálatban.

Budapest

Árazó aktuárius

Kulcsszereped lesz a nem-élet biztosítások teljes árazási folyamatában: adatbázis készítésben, modellezésben, díjkalkulációban, valamint a termékek eredményességének utókövetésében. A társterületekkel való szoros együttműködés során globális képet kaphatsz a termékfejlesztésekkel kapcsolatos működési folyamatokról. Ezen kívül lehetőséged nyílik részt venni nemzetközi projektekben is.

Budapest

Bérelszámolási munkatárs

Számítunk Rád a teljes körű bérelszámolási és társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok elvégzésében, a hóközi utalások, hóvégi zárással összefüggő feladatok illetve hóvégi bér utalások biztosításban valamint az éves személyi jövedelemadó előkészítésében is. Ezenkívül feladatait közé tartozna az éves zárási feladatok ellátása, levonások, költségtérítések, béren kívüli juttatások (cafeteria) kezelése.

Budapest

Call center munkatárs

A beérkező ügyfélhívások fogadása mellett kimenő kampányok lebonyolításában is számítunk Rád. Hívások során a termékek és szolgáltatások iránti igény felmérése, értékesítése, ügyfélpanaszok kezelése és rögzítése, az ügyfelek teljes körű tájékoztatása a meglévő szerződéseikkel kapcsolatban, ügyféladatok rögzítése a vállalati rendszerekben és

Budapest

Díjkezelési ügyintéző

Számítunk Rád a manuális könyvelésben, bontások elvégzésében, a szabályozásoknak megfelelően a függő és foglaló tételek rendezésében valamint az e-mailen beérkezett megkeresések határidőn belüli megválaszolásában, külső és belső ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Kulcsszereped lesz a partnerektől és ügyfelektől érkező díjvisszautalások, átkönyvelési igények határidőn belüli elvégzésében, ügyféllevelezésben.

Budapest

Díjkezelési ügyintéző szlovák nyelvtudással

Számítunk Rád a manuális könyvelésben, bontások elvégzésében, a szabályozásoknak megfelelően a függő és foglaló tételek rendezésében valamint az e-mailen beérkezett megkeresések határidőn belüli megválaszolásában, külső és belső ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Kulcsszereped lesz a partnerektől és ügyfelektől érkező díjvisszautalások, átkönyvelési igények határidőn belüli elvégzésében, ügyféllevelezésben.

Budapest

Életbiztosítási termékmenedzser

Munkád során feladatod lesz, hogy a megtakarítási életbiztosítások és nyugdíjbiztosítások a társasági céloknak és a piaci igényeknek megfelelően kerüljenek kialakításra, a termékek koncepciójától kezdve egészen a termék végleges felépítéséig és kezeléséig, aktív közreműködéseddel riportokat és elemzéseket készítünk, hogy a vezetői döntéseket elősegítsük, a csapat megbecsült tagjaként együtt fogsz dolgozni a vállalat többi területével, kiemelten a Jogi, Stratégiai, Aktuáriusi, Értékesítési és az Informatikai területekkel, velük együtt alakítjuk ki a termékeket és a folyamatokat, ütemezetten közösen felülvizsgáljuk a kialakított termékek működését, monitorozzuk eredményességüket, a csapat feladata a megtakarítási életbiztosításokhoz és nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó oktatások szakmai támogatása melyben rád is számítunk.

Budapest

Értékesítési főmunkatárs

Fő feladatod lesz a biztosításközvetítői és vezetői jutalék és érdekeltségi rendszerek elemzése, vezetői összefoglalók és javaslatok elkészítése, döntéselőkészítő koncepciók elkészítése, éven belüli és túli fejlesztések tervezése, abban való részvétel. Számítunk Rád értékesítési azon belül kiemelten jutalék és érdekeltségi rendszerhez kapcsolódó elemzések alapján vezetői összefoglalók és javaslatok megfogalmazásában, üzleti igények összeállításban és IT megrendelők elkészítésében, fejlesztések kezdeményezésében, vezetésében és koordinálásában valamint a rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, visszamérésében való részvételében, az üzleti szükségletek fejlesztési szinten való megfogalmazásában és a feladatokat átültetésében “IT nyelvre”. Kulcsszereped lesz az értékesítési és termék szakterületekkel való együttműködésben.

Budapest

Gépjármű kárügyintéző

Fő feladatod a gépjárműkárok rendezésének ügyintézői támogatása valamint, az ügyfelek kárigényeinek telefonon történő fogadása és a kárügyekkel kapcsolatos tájékoztatások megadása, és a gépjármű káreseményekhez kapcsolódó szolgáltatási igények feltétel szerinti elbírálása lesz. A pénzügyi műveletek ellátása, számfejtése, ellenőrzése és az utalványozás a hatályos szabályozásokban foglaltaknak megfelelően is mindennapjaid színesítenék.

Budapest

IT Üzleti elemző

A klasszikus IT üzleti elemző feladatok üzleti és funkcionális követelményspecifikációk összeállítása, IT megoldási alternatívák kidolgozásában való részvétel, azok képviselete, folyamatos IT-üzleti kapcsolattartás, a két terület közötti hatékony információáramlás biztosítása, a megrendelő területek fejlesztési igényeinek felmérése, elemzése.

Budapest

JAVA fejlesztő

Lehetőséged van microservices, elosztott queue network, Angular2, Docker, Spring, valamint ESB technológiák használatára, megismerésére fejlesztési projektjeinkben.

Budapest

Képzésszervező

Számítunk Rád az oktatási és hallgatói anyagok előkészítésében és elkészítésében, a már meglévő oktatási anyagok, forgatókönyvek aktualizálásában és fejlesztésében, valamint a tananyagok ellenőrzésében és nyilvántartásában is. Feladatod lesz a képzések, tréningek fejlesztésében való aktív részvétel, a képzési és tréningprogramok szervezése és adminisztrálása.

Budapest

Mezőgazdasági kárszakértő (Nyugat-Dunántúl)

Kulcsszereped lesz a mezőgazdasági növény – állatkárok és vagyonkárok rendezésében, a kárrendezési iratok hatályos szabályok szerinti kezelésében valamint az alkuszokkal és ügyfelekkel történő kapcsolattartásban is. A kárrendezésben használt rendszerek pontos és szakmai alkalmazása, a saját szakterületét érintő értekezleteken, továbbképzéseken való részvétel is munkaköröd színesítenék.

Budapest

Mezőgazdasági kárszakmai referens

Kulcsszereped lesz a mezőgazdasági károk rendezésének felülvizsgálatában és szervezésében, szakmai folyamatok kialakításában valamint a kárrendezésben használt rendszerek fejlesztésében, új kárrendezési struktúra kialakításában. Ezenkívül munkaköröd adminisztratív feladatai közét tartozna a kárstatisztikai feladatok ellátása is.

Budapest

Munkaügyi asszisztens

Mindennapi feladataid közé tartozna az irattározás, a Piramis rendszerben történő adatrögzítés, a beérkező levelek iktatása, kimenő levelek továbbítása a postázó felé, irattár és leltárkezelés. Számítunk Rád a főosztály munkaidő nyilvántartásának vezetésében, irodaszer rendelésben, T-mobile igazolások kiállításában is. Ezenkívül nálunk részt vehetsz a dolgozók hivatali célú saját gépjármű használatához kapcsolódó megállapodások és havi elszámolások (út nyilvántartások) vezetésében és ellenőrzésében. Szükség esetén kulcsszereped lesz a biztosító által foglalkoztatott üzleti munkakört betöltőkkel kapcsolatos nyilvántartás vezetésében, jutalékkorrekciók utalásában, vállalkozói utalások egyeztetésében, a vállalkozók által kiállított számlák utalásában, az MNB regiszter kezelésében valamint a főosztály hatáskörébe tartozó banki átutalások végrehajtásában is.

Budapest

Nemzetközi kárügyintéző

Számítunk Rád a nemzetközi károk (kiemelten nemzetközi szállítmánykárok) rendezésében és ügyintézésében, valamint a nemzetközi gépjárműkárok és utaskárok (poggyászkárok) rendezése terén aktív közreműködésedben. Fő feladatod lesz a károkkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, valamint külső partnercégeinkkel való kapcsolattartás és együttműködés is.

Budapest

Panaszkezelési csoportvezető

Fő feladatod a panaszkezelési csoport irányítása, ennek keretében a panaszkezelési munkatársak szakmai támogatása, válaszleveleik ellenőrzése és aláírása. Számítunk Rád a biztosító szakterületei és vezetése számára a panaszkezeléssel kapcsolatos riportok, beszámolók elkészítésében, az MNB felé teljesítendő adatszolgáltatási táblázatok elkészítésében valamint a panaszkezelést érintő megbeszéléseken, valamint a MABISZ ülésein való részvételeden. Ezenkívül kulcsszereped lesz a panaszkezelést érintő belső szabályzatok kidolgozásában és véleményezésében is.

Budapest

Panaszkezelési jogi előadó

Fő feladataid közé tartozik majd a panaszügyek kivizsgálása és a válaszlevelek megírása, a panaszkezelési csoportvezető munkájának támogatása, a panaszkezeléssel, a biztosító ügyfeleit érintő fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok figyelemmel kísérése, panaszokkal érintett ügyekben jogi állásfoglalás kialakítása, Ezenkívül számítunk rád az érintett szakterületekkel való kapcsolattartásban.

Budapest

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.