Aktuális állásajánlataink

Amennyiben nem talál jelenleg olyan aktuális álláslehetőséget, amely felkelti az érdeklődését, kérjük regisztráljon önéletrajz adatbázisunkba, hogy értesítést küldhessünk Önnek, amennyiben megnyílik az elképzeléseinek megfelelő pozíció.

Általános jelentkezés

 

Alkalmazás üzemeltetési osztályvezető

Fő feladatod lesz a biztosító L1 és L2 (helpdesk/szakértői helpdesk) csoportjainak vezetése, az osztály belső szervezetének és működési folyamatainak optimalizálása, az osztályon folyó szakmai munka irányítása és felügyelete valamint a munkavállalók operatív irányítása, motiválása és fejlesztése. Számítunk Rád a szakterületen belüli és a társterületeket érintő döntéshozatalokban.

Budapest

Befektetési és kockázatkezelési munkatárs

Részt vehetsz az ALM (Eszköz-forrás Menedzsment) funkció fejlesztésében, működtetésében, valamint a befektetési tevékenység folyamatához kapcsolódó ellenőrzésekben. A kockázatkezelési monitoring rendszer fejlesztésében és működtetésében és a befektetések és a kötelezettségek hozam-, illetve kockázat-alapú elemzésében is számítunk Rád. Ezenkívül feladatot lesz az adatszolgáltatás is külső partnereink és belső szervezeti egységeink felé.

Budapest

Belső ellenőr (IT terület)

Fő feladati közé tartozna a biztosító egész tevékenységére kiterjedően, különös tekintettel az IT területre ellenőrzések és ellenőrzési program előkészítése, az elvégzett ellenőrzésekről ellenőrzési jelentések írása valamint a feltárt hiányosságok megszüntetésére javaslatok kidolgozása, nyomon követése, utóellenőrzés. Ezenkívül számítunk Rád az utasítástervezetek véleményezésében és a vizsgált területekkel való közvetlen kapcsolattartásban is.

Budapest

Bérelszámolási munkatárs

Számítunk Rád a teljes körű bérelszámolási és társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok elvégzésében, a hóközi utalások, hóvégi zárással összefüggő feladatok illetve hóvégi bér utalások biztosításban valamint az éves személyi jövedelemadó előkészítésében is. Ezenkívül feladatait közé tartozna az éves zárási feladatok ellátása, levonások, költségtérítések, béren kívüli juttatások (cafeteria) kezelése.

Budapest

Call center munkatárs

A beérkező ügyfélhívások fogadása mellett kimenő kampányok lebonyolításában is számítunk Rád. Hívások során a termékek és szolgáltatások iránti igény felmérése, értékesítése, ügyfélpanaszok kezelése és rögzítése, az ügyfelek teljes körű tájékoztatása a meglévő szerződéseikkel kapcsolatban, ügyféladatok rögzítése a vállalati rendszerekben és

Budapest

CRM specialista

Fő feladatod lesz az értékesítéshez és szolgáltatások nyújtásához szükséges informatikai fejlesztések és működési rendszerekkel kapcsolatos fejlesztési igények összegyűjtése és akciótervezése (éves, éven túli), a szükséges döntés-előkészítő anyagok elkészítése, döntés esetén a fejlesztés kezdeményezése, vezetése-koordinálása és ezen rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, átadásában, visszamérésében való részvétel. Számítunk rád a CRM és személyes értékesítési front-end rendszerekhez kapcsolódó fejlesztések operatív megtervezésében, a kapcsolódó IT fejlesztések előkészítésében, a fejlesztések üzleti oldali vezetésében, az értékesítési felhasználók támogatásában. Kulcsszereped lesz a CRM és személyes értékesítési front-end rendszerek fejlesztési javaslatainak kezdeményezésében, a fejlesztések utókövetésében és a hasznosság visszamérésében is.

Budapest

Életbiztosítási termékmenedzser

Munkád során feladatod lesz, hogy a megtakarítási életbiztosítások és nyugdíjbiztosítások a társasági céloknak és a piaci igényeknek megfelelően kerüljenek kialakításra, a termékek koncepciójától kezdve egészen a termék végleges felépítéséig és kezeléséig, aktív közreműködéseddel riportokat és elemzéseket készítünk, hogy a vezetői döntéseket elősegítsük, a csapat megbecsült tagjaként együtt fogsz dolgozni a vállalat többi területével, kiemelten a Jogi, Stratégiai, Aktuáriusi, Értékesítési és az Informatikai területekkel, velük együtt alakítjuk ki a termékeket és a folyamatokat, ütemezetten közösen felülvizsgáljuk a kialakított termékek működését, monitorozzuk eredményességüket, a csapat feladata a megtakarítási életbiztosításokhoz és nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó oktatások szakmai támogatása melyben rád is számítunk.

Budapest

Értékesítési főmunkatárs

Fő feladatod lesz a biztosításközvetítői és vezetői jutalék és érdekeltségi rendszerek elemzése, vezetői összefoglalók és javaslatok elkészítése, döntéselőkészítő koncepciók elkészítése, éven belüli és túli fejlesztések tervezése, abban való részvétel. Számítunk Rád értékesítési azon belül kiemelten jutalék és érdekeltségi rendszerhez kapcsolódó elemzések alapján vezetői összefoglalók és javaslatok megfogalmazásában, üzleti igények összeállításban és IT megrendelők elkészítésében, fejlesztések kezdeményezésében, vezetésében és koordinálásában valamint a rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, visszamérésében való részvételében, az üzleti szükségletek fejlesztési szinten való megfogalmazásában és a feladatokat átültetésében “IT nyelvre”. Kulcsszereped lesz az értékesítési és termék szakterületekkel való együttműködésben.

Budapest

IT Üzleti elemző

A klasszikus IT üzleti elemző feladatok (üzleti és funkcionális követelményspecifikációk összeállítása, IT megoldási alternatívák kidolgozásában való részvétel, azok képviselete, folyamatos IT-üzleti kapcsolattartás, a két terület közötti hatékony információáramlás biztosítása, a megrendelő területek fejlesztési igényeinek felmérése, elemzése.

Budapest

JAVA fejlesztő

Lehetőséged van microservices, elosztott queue network, Angular2, Docker, Spring, valamint ESB technológiák használatára, megismerésére fejlesztési projektjeinkben.

Budapest

Junior Front End Developer

Számítunk Rád a front end fejlesztésekben (HTML, CSS, JavaScript), ergonomikus oldalak létrehozásában, a minőség folyamatos biztosításában kódok, böngészők és OS rendszerek tesztelésén keresztül valamint a senior sitebuilderrel, UX designerrel és társterületekkel való szoros együttműködésben.

Budapest

Junior IT Vendor Manager

Részt vehetsz az Informatikai Igazgatóság beszállítói menedzsment funkcióinak támogatásában, a beszállítói adatbázis minősítések kezelésében valamint az informatikai szerződések véleményezésének koordinációjában, önálló véleményezésében, kisebb szerződésmódosítások önálló megírásában is. Ezenkívül kulcsszereped lesz az IT beszerzési folyamatok koordinációjában, a beszerzési javaslatok összeállításában és a beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartásban.

Budapest

Kampánymenedzsment elemző

Számítunk Rád az értékesítési csatornákat érintő éves kampány- és akciónaptár elkészítésében, a kampánynaptárban foglalt egyes aktivitások tekintetében a megcélzandó ügyfélkör meghatározásában és kampánylisták definiálásában. Az ügyfélelemzés, üzleti elemzői tevékenységek folytatása valamint célcsoport képzése értékesítési, ügyfélmegtartási kampánycélokra is feladataid közé tartozna. Ezenkívül a kampánylisták folyamatos biztosítása.

Budapest

Nemzetközi kárügyintéző

Számítunk Rád a nemzetközi károk (kiemelten nemzetközi szállítmánykárok) rendezésében és ügyintézésében, valamint a nemzetközi gépjárműkárok és utaskárok (poggyászkárok) rendezése terén aktív közreműködésedben. Fő feladatod lesz a nemzetközi szállítmánybiztosítási, szállítmányozói felelősségbiztosítási és nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási károk rendezése, ügyintézése, károkkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása valamint a kapcsolattartás és együttműködés külső partnercégeinkkel.

Budapest

Online kommunikációs főmunkatárs

Fő feladatod lesz a Website kommunikációs tartalommenedzselése, és a CMS/WCM rendszer kezelése, a kommunikációs tartalmak elkészítésében való aktív részvétel, kapcsolattartás a kreatív ügynökségekkel. Számítunk Rád az éves taktikai online kampányterv elkészítésében, a társaság digitális felületeit, illetve a termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítő performance és egyéb online kampányok tervezésében, lebonyolításában és azok médiaügynökségi koordinációjában. Részt vehetsz a kampányok hatékonyságának visszamérésében, értékelésében, javaslat és terv kidolgozásában a kampányok hatékonyságának növelése érdekében. Az eDM és Hírlevél kiküldési folyamatok működtetése, lebonyolítása, koordinálása valamint a digitális felületek látogatottságának folyamatos fejlesztése, visszatérő látogatásra ösztönzése is mindennapjaid színesítenék.

Budapest

SEO munkatárs

Fő feladatod lesz a tartalommarketing kezelése valamint az oldal SEO szempontok szerinti erősítése. Számítunk Rád a Google Analytics-ben való webanalitikai eredmények követésében, elemzésében és visszamérésében, keresési algoritmusok tesztelésében és adaptálásában, valamint kulcsszavak elemezésében és rangsorolásában valamint ezek optimalizálásában is. Ezenkívül az online kampányok tartalmi és technikai kialakítása és visszamérése is munkaköröd színesítenék.

Budapest

Stratégiai elemző

Részt vehetsz a vállalat stratégiai tervének kialakításában és az éves pénzügyi tervezés folyamatában, a cég eredményeinek folyamatos nyomon követésében, elemzésében és versenytársak figyelésében. Ezenkívül számítunk részvételedre a változásokat támogató kulcsprojektekben, elemzések, támogató anyagok elkészítésében a vállalat kiemelt témáiban, valamint az anyavállalattal való kapcsolattartásban is.

Budapest

Számviteli munkatárs

Fő feladatod lesz a bankszámla kivonatok könyvelése, rendezetlen banki tételek nyomon követése, a Központi/ Üzleti/ Deviza Bankszámla tételeinek könyvelése és ellenőrzése. Számítunk Rád a számviteli feladatok ellátásában, mint pl. kontírozás, főkönyvi egyeztetés valamint a devizás bankszámlákról fizetett károk tételes egyeztetésében, egyenlegek kimutatásában, árfolyam-különbözetek elszámolásában. Ezenkívül kulcsszereped lesz a jutalék számlákkal kapcsolatos könyvelések ellenőrzésében, eltérés esetén a szakosztályok tájékoztatásában, a javítás nyomon követésében valamint ezek utóellenőrzésben.

Budapest

Személybiztosítási kárügyintéző

Személybiztosítási károkkal és szolgáltatási igényekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, az ügyfelek kárigényeinek telefonon történő fogadása, a kárügyekkel kapcsolatos tájékoztatások megadása, és a megfelelő ellenőrzést követően a kár- és szolgáltatási igények teljesítése tartozna fő feladataid közé. Nálunk kulcsszereped lesz az orvosi dokumentációk (pl. leletek és zárójelentések) értelmezésében és elbírálásában is. Ezenkívül a társosztályokkal való kapcsolattartásban, és

Budapest

Ügyfélkiszolgálási munkatárs

Nálunk részt vehetsz az e-mailen és faxon beérkező ügyfélmegkeresések megválaszolásában, ügyintézésében, a postai küldemények kezelésében és feldolgozásában valamint esetenként telefonhívások kezelésében is.

Budapest

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.