Betöltés
Együtt fejlődünk
Támogatjuk az új ötleteket
Hiszünk a közösség erejében
Nekünk a probléma lehetőség
Nálunk a sokszínűség egység
JELENTKEZEM
Teljes videó megtekintése
„Úgy gondolom, hogy munkám során mindenre nem tudhatom a választ, azonban jó ha tudom, hogy kitől kell segítséget kérnem. Jó érzés, hogy ilyen helyzetekben itt mindig számíthatok a közösség erejére!”
Hamar Kitti
Kárügyintéző
"Mivel minden eredményünk forrása egy ötlet volt csak valamikor, ezért mi vezetők a Groupamánál minden nap azt várjuk, hogy valaki a csapatból megfertőzzön minket az új ötleteivel és kiderüljön, hogy az nem is olyan őrültség, inkább lehetőség, amivel mind élni szeretnénk."
Moharos András
Értékesítési Projekt osztályvezető
"Szervezetünk különös figyelmet fordít arra -építve a kollégák kreativitására és széleslátókörűségére-, hogy megosszuk egymással a jobbító ötleteket! Közös érdekünk és értékünk az innováció. Ettől vagyunk többek és mások!"
Klein Krisztina
Vezető tréner
„Én abban hiszek, hogy nincsenek véletlenek. Az élet döntések sorozata. Én jól döntöttem, amikor a Groupamát választottam. Szeretek ide tartozni.”
dr. Mersits Tímea
Jogtanácsos
„Az ügyféligényeknek való megfelelés a folyamatosan változó piaci környezetben állandó innovációt igényel a vagyonkezelés területén is, mind a versenyképes hozamok elérésének, mind a kockázatok hatékony kezelésének vonatkozásában. Ez a kollégák bevonása nélkül nehezen lenne megvalósítható, ezért támogatjuk a tőlük érkező új ötleteket.”
Tóth Gábor
ALM és Kockázatkezelési osztályvezető
„HR Vezetőként az új HR-es irányokat, teljes felhatalmazással és felelősséggel jelölöm ki, mindezt erős felsővezetői támogatással. A Groupama teret ad annak a szabad, kreatív alkotásnak, amit mindig is kerestem a  karrierem során.”
Marton Klaudia
Humán Erőforrás Igazgató
"Számunkra a problémák lehetőségek. Lehetőségek minden nap, hogy elhiggyük magunkról, képesek vagyunk újabb kihívásokat újabb szinteken megugrani. Nem csak folyamatos szakmai, de önismereti, mentális fejlődés is egyben."
Török Nóra
Projektvezető
"Munkám során számtalanszor találkozom különböző korú és munkatapasztalatú kollégákkal. A velük való munkakapcsolat során jól eső érzéssel tölt el, hogy megoszthatom velük a tudásomat és tapasztalataimat, miközben magam is gyarapodom a tőlük hallottakkal. Közösen így alakítjuk és gyarapítjuk a Groupama generációkon és határokon átívelő tudásbázisát."
Kókai Gábor
Mezőgazdasági Biztosítások osztályvezető
„Mivel nap mint nap ügyfelekkel dolgozunk, fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk az ő visszajelzéseikre is, hiszen azok alapján valós képet kaphatunk a működésünkről és könnyebben tudjuk azonosítani a fejlesztendő területeinket.”
Szöllösi Fruzsina
Kárrendezési osztályvezető
„Van, hogy olyan kihívásokkal találkozunk, aminek a megoldása együtt sokkal könnyebb. Külön-külön nem mindig tudunk rájönni a probléma okára, mert egyikünk például a modellt ismeri részleteiben, más pedig csak annak egy részén tudna javítani, de nem ismeri a teljes folyamatot.”
Bihari Róbert
Aktuáriusi Igazgatóságon főosztályvezető
„A biztosítás egy tradicionális üzletág, mindent kitaláltak, ami kitalálható, nagy kihívás új ötletekkel előállni és áttörni a konzervativizmus betonfalán. Szeretem az ilyen kihívásokat és támogatom a másképp gondolkodókat, akik hisznek abban, hogy azért, mert valamit száz éve így csinálnak, nem jelenti azt, hogy a következő száz évben is így kell csinálni.”
Bácsfalvi Mihály
Gazdasági és Informatikai vezérigazgató-helyettes
„Mindig nagyon jó hangulatban telik a munka, így reggelente jó érzéssel lépek be a munkahelyre. Egy jó cél érdekében nem csak munkatársakként, barátokként is össze tudunk fogni.”
dr. Mannó Csilla
Jogi előadó
„Jó érzés, hogy a kreativitást értékeli a vezetőm, minden új elem vagy ötlet esetén bátran mehetek hozzá. Egészséges szabadságot kapunk a munka során és szabad kezünk van a különböző riportok kialakításában is.”
Pál János
Senior kontroller
„Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosító, életkortól, nemzetiségtől független nyitott, vidám, gyors tempójú szervezet tagja lehetek. Az itt eltöltött évek alatt megtaláltam a munka-magánélet egyensúlyát, az egyéni igényeket és élethelyzeteket figyelembe vevő, befogadó csapatot.„
Fülöp Józsefné
Aktuáriusi Igazgatóságon főmunkatárs

#Rólunk #számokban #neked

Tudj meg Rólunk többet
#Groupama

EGYÜTT FEJLŐDÜNK

2021.02.24. 11:42
A nap vendégei voltunk a Trend FM-en.

GROUPAMÁK MINDENHOL

2021.02.24. 11:42
Kollégánk, Dávid ezt is megugrotta!

EGYÜTT FEJLŐDÜNK

2021.02.10. 13:42
Biztosításainkról és lehetséges együttműködésekről egyeztettünk az agrárminisztériummal.

A KÖTELEZŐ JÖHET SZÍVBŐL

2021.01.15. 13:24
KGFB ügyfeleinknek felajánlunk egy egyszeri összeget!

Amire büszkék vagyunk

Családbarát Munkahely 12X Superbrands díj A GROUPAMA 2020-BAN NEGYEDSZER AZ ÉV BIZTOSÍTÓJA 2017 Ezüst és Bronz Penge díjak 2016 Employer Branding award díj 2015 Bronz Effie díj Groupama Aréna névadó szponzora Groupama Tanpálya névadó szponzora MLSZ támogatója Vígszínház támogatója

Kérdésed van?

Kretz Fruzsina
HR