Betöltés
Együtt fejlődünk
Támogatjuk az új ötleteket
Hiszünk a közösség erejében
Nekünk a probléma lehetőség
Nálunk a sokszínűség egység
JELENTKEZEM
Teljes videó megtekintése
„Mivel nap mint nap ügyfelekkel dolgozunk, fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk az ő visszajelzéseikre is, hiszen azok alapján valós képet kaphatunk a működésünkről és könnyebben tudjuk azonosítani a fejlesztendő területeinket.”
Szöllösi Fruzsina
Kárrendezési osztályvezető
„Van, hogy olyan kihívásokkal találkozunk, aminek a megoldása együtt sokkal könnyebb. Külön-külön nem mindig tudunk rájönni a probléma okára, mert egyikünk például a modellt ismeri részleteiben, más pedig csak annak egy részén tudna javítani, de nem ismeri a teljes folyamatot.”
Bihari Róbert
Aktuáriusi Igazgatóságon főosztályvezető
„A biztosítás egy tradicionális üzletág, mindent kitaláltak, ami kitalálható, nagy kihívás új ötletekkel előállni és áttörni a konzervativizmus betonfalán. Szeretem az ilyen kihívásokat és támogatom a másképp gondolkodókat, akik hisznek abban, hogy azért, mert valamit száz éve így csinálnak, nem jelenti azt, hogy a következő száz évben is így kell csinálni.”
Bácsfalvi Mihály
Gazdasági és Informatikai vezérigazgató-helyettes
„Mindig nagyon jó hangulatban telik a munka, így reggelente jó érzéssel lépek be a munkahelyre. Egy jó cél érdekében nem csak munkatársakként, barátokként is össze tudunk fogni.”
dr. Mannó Csilla
Jogi előadó
„Jó érzés, hogy a kreativitást értékeli a vezetőm, minden új elem vagy ötlet esetén bátran mehetek hozzá. Egészséges szabadságot kapunk a munka során és szabad kezünk van a különböző riportok kialakításában is.”
Pál János
Senior kontroller
„Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosító, életkortól, nemzetiségtől független nyitott, vidám, gyors tempójú szervezet tagja lehetek. Az itt eltöltött évek alatt megtaláltam a munka-magánélet egyensúlyát, az egyéni igényeket és élethelyzeteket figyelembe vevő, befogadó csapatot.„
Fülöp Józsefné
Aktuáriusi Igazgatóságon főmunkatárs
„Nálunk nem az a lényeg, hogy egy adott problémát, hogyan nem lehet megoldani, hanem az, hogy hogyan lehet.”
Prezmeczká Tamara
Termékmenedzser
„HR Vezetőként az új HR-es irányokat, teljes felhatalmazással és felelősséggel jelölöm ki, mindezt erős felsővezetői támogatással. A Groupama teret ad annak a szabad, kreatív alkotásnak, amit mindig is kerestem a  karrierem során.”
Marton Klaudia
Humán Erőforrás Igazgató

Fedezd fel a lehetőségeinket!

További állásajánlatok

#Rólunk #számokban #neked

Tudj meg Rólunk többet
#Groupama

Amire büszkék vagyunk

Többszörös MoneyMoon Award díj 12X Superbrands díj 2015 Bronz Effie díj 2016 Employer Branding award díj 2017 Ezüst és Bronz Penge díjak Groupama Aréna névadó szponzora Groupama Tanpálya névadó szponzora MLSZ támogatója Vígszínház támogatója

Kérdésed van?

Kretz Fruzsina
HR