Betöltés
Együtt fejlődünk
Támogatjuk az új ötleteket
Hiszünk a közösség erejében
Nekünk a probléma lehetőség
Nálunk a sokszínűség egység
JELENTKEZEM
Teljes videó megtekintése
„Úgy gondolom, hogy munkám során mindenre nem tudhatom a választ, azonban jó ha tudom, hogy kitől kell segítséget kérnem. Jó érzés, hogy ilyen helyzetekben itt mindig számíthatok a közösség erejére!”
Hamar Kitti
Kárügyintéző
"Szervezetünk különös figyelmet fordít arra -építve a kollégák kreativitására és széleslátókörűségére-, hogy megosszuk egymással a jobbító ötleteket! Közös érdekünk és értékünk az innováció. Ettől vagyunk többek és mások!"
Klein Krisztina
Szolgáltatás támogatási vezető
„Én abban hiszek, hogy nincsenek véletlenek. Az élet döntések sorozata. Én jól döntöttem, amikor a Groupamát választottam. Szeretek ide tartozni.”
dr. Mersits Tímea
Jogtanácsos
„Az ügyféligényeknek való megfelelés a folyamatosan változó piaci környezetben állandó innovációt igényel a vagyonkezelés területén is, mind a versenyképes hozamok elérésének, mind a kockázatok hatékony kezelésének vonatkozásában. Ez a kollégák bevonása nélkül nehezen lenne megvalósítható, ezért támogatjuk a tőlük érkező új ötleteket.”
Tóth Gábor
ALM és Kockázatkezelési vezető
„HR Vezetőként az új HR-es irányokat, teljes felhatalmazással és felelősséggel jelölöm ki, mindezt erős felsővezetői támogatással. A Groupama teret ad annak a szabad, kreatív alkotásnak, amit mindig is kerestem a  karrierem során.”
Marton Klaudia
Humán Erőforrás Igazgató
"Munkám során számtalanszor találkozom különböző korú és munkatapasztalatú kollégákkal. A velük való munkakapcsolat során jól eső érzéssel tölt el, hogy megoszthatom velük a tudásomat és tapasztalataimat, miközben magam is gyarapodom a tőlük hallottakkal. Közösen így alakítjuk és gyarapítjuk a Groupama generációkon és határokon átívelő tudásbázisát."
Kókai Gábor
Mezőgazdasági ágazatvezető
„Mivel nap mint nap ügyfelekkel dolgozunk, fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk az ő visszajelzéseikre is, hiszen azok alapján valós képet kaphatunk a működésünkről és könnyebben tudjuk azonosítani a fejlesztendő területeinket.”
Szöllösi Fruzsina
Contact center szolgáltatási vezető
„Van, hogy olyan kihívásokkal találkozunk, aminek a megoldása együtt sokkal könnyebb. Külön-külön nem mindig tudunk rájönni a probléma okára, mert egyikünk például a modellt ismeri részleteiben, más pedig csak annak egy részén tudna javítani, de nem ismeri a teljes folyamatot.”
Bihari Róbert
Nem-életbiztosítási kockázatelemzési vezető
„A biztosítás egy tradicionális üzletág, mindent kitaláltak, ami kitalálható, nagy kihívás új ötletekkel előállni és áttörni a konzervativizmus betonfalán. Szeretem az ilyen kihívásokat és támogatom a másképp gondolkodókat, akik hisznek abban, hogy azért, mert valamit száz éve így csinálnak, nem jelenti azt, hogy a következő száz évben is így kell csinálni.”
Bácsfalvi Mihály
Gazdasági és Informatikai vezérigazgató-helyettes
„Jó érzés, hogy a kreativitást értékeli a vezetőm, minden új elem vagy ötlet esetén bátran mehetek hozzá. Egészséges szabadságot kapunk a munka során és szabad kezünk van a különböző riportok kialakításában is.”
Pál János
Senior kontroller
„Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosító, életkortól, nemzetiségtől független nyitott, vidám, gyors tempójú szervezet tagja lehetek. Az itt eltöltött évek alatt megtaláltam a munka-magánélet egyensúlyát, az egyéni igényeket és élethelyzeteket figyelembe vevő, befogadó csapatot.„
Fülöp Józsefné
Aktuárius szakmai támogató

#Rólunk #számokban #neked

Tudj meg Rólunk többet
#Groupama

HISZÜNK A KÖZÖSSÉG EREJÉBEN

2023.01.05. 14:33
Így telt az ünnepi készülődés a székházban!

HISZÜNK A KÖZÖSSÉG EREJÉBEN

2023.01.05. 14:24
Cipősdoboz akció a Groupama székházban!

HISZÜNK A KÖZÖSSÉG EREJÉBEN

2023.01.05. 14:09
Jótékonysági sütivásárral kezdtük az ünnepi hangolódást!

EGYÜTT FEJLŐDÜNK

2023.01.05. 14:06
Ismét elnyertük a Családbarát Munkahely címet!

Amire büszkék vagyunk

Családbarát Munkahely A GROUPAMA 2021-BEN ÖTÖDSZÖR AZ ÉV BIZTOSÍTÓJA 2017 Ezüst és Bronz Penge díjak Groupama Aréna névadó szponzora Groupama Tanpálya névadó szponzora MLSZ támogatója Vígszínház támogatója 13X Superbrands díj

Kérdésed van?

Leép Laura
HR