Betöltés
Jó kezekben vagy
Együtt fejlődünk
Támogatjuk az új ötleteket
Hiszünk a közösség erejében
Nekünk a probléma lehetőség
Nálunk a sokszínűség egység
JELENTKEZEM
Teljes videó megtekintése
„Úgy gondolom, hogy munkám során mindenre nem tudhatom a választ, azonban jó ha tudom, hogy kitől kell segítséget kérnem. Jó érzés, hogy ilyen helyzetekben itt mindig számíthatok a közösség erejére!”
Hamar Kitti
Kármenedzser
"Szervezetünk különös figyelmet fordít arra -építve a kollégák kreativitására és széleslátókörűségére-, hogy megosszuk egymással a jobbító ötleteket! Közös érdekünk és értékünk az innováció. Ettől vagyunk többek és mások!"
Klein Krisztina
Szolgáltatás támogatási vezető
„Én abban hiszek, hogy nincsenek véletlenek. Az élet döntések sorozata. Én jól döntöttem, amikor a Groupamát választottam. Szeretek ide tartozni.”
dr. Mersits Tímea
Jogtanácsos
„HR Vezetőként az új HR-es irányokat, teljes felhatalmazással és felelősséggel jelölöm ki, mindezt erős felsővezetői támogatással. A Groupama teret ad annak a szabad, kreatív alkotásnak, amit mindig is kerestem a  karrierem során.”
Marton Klaudia
Humán Erőforrás Igazgató
"Munkám során számtalanszor találkozom különböző korú és munkatapasztalatú kollégákkal. A velük való munkakapcsolat során jól eső érzéssel tölt el, hogy megoszthatom velük a tudásomat és tapasztalataimat, miközben magam is gyarapodom a tőlük hallottakkal. Közösen így alakítjuk és gyarapítjuk a Groupama generációkon és határokon átívelő tudásbázisát."
Kókai Gábor
Mezőgazdasági ágazatvezető
„Van, hogy olyan kihívásokkal találkozunk, aminek a megoldása együtt sokkal könnyebb. Külön-külön nem mindig tudunk rájönni a probléma okára, mert egyikünk például a modellt ismeri részleteiben, más pedig csak annak egy részén tudna javítani, de nem ismeri a teljes folyamatot.”
Bihari Róbert
Nem-életbiztosítási kockázatelemzési vezető
„Jó érzés, hogy a kreativitást értékeli a vezetőm, minden új elem vagy ötlet esetén bátran mehetek hozzá. Egészséges szabadságot kapunk a munka során és szabad kezünk van a különböző riportok kialakításában is.”
Pál János
Értékesítés elemzési vezető
„Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosító, életkortól, nemzetiségtől független nyitott, vidám, gyors tempójú szervezet tagja lehetek. Az itt eltöltött évek alatt megtaláltam a munka-magánélet egyensúlyát, az egyéni igényeket és élethelyzeteket figyelembe vevő, befogadó csapatot.„
Fülöp Józsefné
Aktuárius szakmai támogató

#Rólunk #számokban #neked

Tudj meg Rólunk többet
#Groupama

Jót tenni jó!

2023.12.20. 14:45
Idén 135 szegény sorban élő gyereknek került ajándék a Groupama székház karácsonyfája alá.

Jótékonysági sütivásár

2023.12.20. 14:36
16 071 adag élelmiszercsomag célba juttatásával segítettünk rászorult embertársainknak.

HISZÜNK A KÖZÖSSÉG EREJÉBEN

2023.09.28. 13:56
Életmentők Program a Groupamában 

FOGADD ÖRÖKBE

2023.09.25. 10:52
Ismét csatlakoztunk a Gödöllői Királyi Kastély „Fogadd örökbe a Kastélypark egyik ősfáját” programhoz

Amire büszkék vagyunk

Családbarát Munkahely Groupama Aréna névadó szponzora Groupama Tanpálya névadó szponzora MLSZ támogatója

Kérdésed van?

Leép Laura
HR