Betöltés

Amire büszkék vagyunk

Rólunk

Kollégáink szerint

„Sok-sok év után is szeretek bejönni ide dolgozni és örülök, hogy a Groupama csapat tagja lehetek. Számomra a Groupama tényleg nemcsak egy munkahely, hanem egy jó közösség, ahol mindenben számíthatok a vezetőmre és a kollégáimra.”
Dr. Gadavics Kata
képviseleti jogi vezető
“A Groupamánál egy olyan közösség tagja lehetek, ahol a fejlődés és az előrelépés része a mindennapoknak. Vezetőim már az itt eltöltött gyakornoki időszakom alatt is támogattak és inspiráltak. Azóta is arra ösztönöznek, hogy többet hozzak ki magamból és vállaljam a kihívásokat, melyek által szakmailag fejlődhetek, elérhetem a céljaimat."
Horváth Gergely
ALM és kockázatkezelési vezető
"A korábban megszerzett szakmai és vezetői tapasztalataimat szabadon tudom alkalmazni. A tapasztalt kollégák tudása és a fiatalok lendülete révén egy izgalmas és jó hangulatú munkakörnyezetben dolgozhatok. "
Gönczi Csaba
üzleti igazgató, Nyíregyházi Üzleti Igazgatóság
"Azért szeretem a hétfőket, mert mindig egy újabb hetet nyitnak arra, hogy az ügyfeleimmel találkozzak. Szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim. "
Szalontai Kata
Senior NEXT tanácsadó, Közép-Magyarországi Üzleti Igazgatóság
“Számomra a Groupama legfontosabb értéke, hogy a kollégák segítőkészek és aktuális terheléstől függetlenül mindenki megpróbál segíteni a másiknak. Ez biztosítja azt a dinamikát, ami a legváratlanabb kihívásban is magabiztosságot ad.”
Enyedy Ákos
IT portfolió menedzser
“Megérkeztem oda, ahová mindig is tartottam, ahhoz a közösséghez, ahol számítok és számítanak rám. Ez a stabilitás adja meg nekem azt a lendületet napról-napra, hogy munkám során mások céljaihoz, szakmai fejlődéséhez és sikereihez hozzájárulhassak.”
Benedek Zita
Bankbiztosítási tanácsadó
“2020. májusban zöldfülűként érkeztem a biztosítások világába. Kollégáim, vezetőim kitartó támogatásának, bankszektori tapasztalatomnak és tanulási vágyamnak köszönhetően mára szenior termékmenedzserként erősítem az élet üzletágat, amely nagyon nagyot ment az elmúlt időszakban. Felemelő érzés, hogy részese lehetek ennek a sikertörténetnek.”
Vass Gabriella
senior termékmenedzser
“Már az első napomtól kezdve a csapat részének érzem magam, amihez a munkatársaim nyitottsága nagyban hozzájárult. Mindemellett itt nincs rossz kérdés és támogatnak abban, hogy napról napra jobb legyél abban, amit csinálsz.”
Szilágyi-Bodnár Vanessza
értékesítési elemző

Fedezd fel a lehetőségeinket!

Tudj meg rólunk többet

Biztonságban az utakon

2024.04.05. 11:36

Kollégáink ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehettek részt.

Közel az ügyfelekhez

2024.03.27. 10:25

Még könnyebben elérhetőek lettünk ügyfeleinknek Debrecenben is!

Groupamák mindenhol

2024.03.21. 10:39

Groupamák a Magyar Zene Házában!

A Nőnap számunkra egyet jelent a közösség erejével

2024.03.14. 10:20

Idén a Groupamák az Anyák az Anyákért Alapítványt választották.