Betöltés

Amiért csatlakozz

Hiszünk abban, hogy a Groupama nem csak munkahely, hanem egy közösség és ezt igyekszünk időről időre megerősíteni. Fontos, hogy érezzük, számíthatunk kollégáinkra, bízunk egymásban és adunk a másik véleményére.

Mert Groupamásként jó kezekben vagyunk!

Csatlakozz hozzánk, mert

Fontos az egészséged
Nálunk az egész év az egészségtudatosság jegyében zajlik. Rendszeres egészségprogramunk és szűrővizsgálataink mellet minden munkavállalónk egészségpénztári hozzájárulásban és egészségbiztosításban részesül, megfelelő vitaminbevitelükről pedig gyümölcsnapunk is gondoskodik.
Támogatunk a sportban
Legyen akár szó Groupamás foci, kosár vagy futó klubról, AYCM és Széchenyi pihenőkártyáról, lehetőséget biztosítunk a mozgásra.
Kedvezményeket adunk
Számos üzletben már az első napodtól kezdve számos partnerkedvezményben részesülhetsz Groupamás belépőkártyáddal.
Gondoskodunk a kikapcsolódásodról
Lehetőséged van, hogy saját üdülőnkben pihend ki magad a Balaton parton vagy akár arra, hogy egy rohanós munkanap közben Street Food különlegességeket kóstolj meg ebédre a parkolónkban.
Figyelünk rád az első napodtól kezdve
Az új belépőknek szóló Buddy programunk segít, hogy zökkenőmentes legyen számodra a beilleszkedés! Ezenkívül Welcome csomaggal és Welcome dayyel is várunk, ahol kötetlen módon és jó hangulatban megismerheted a céget.
Megünnepeljük egymás sikereit
Minden évben átadjuk az év munkavállalója díjat több kollégának is, elkötelezettségükért pedig törzsgárda jutalomban is részesülhetnek.
Groupama közösség
Fontos számukra, hogy jól érezd magad a mindennapokban, így nálunk egy külön csapat dolgozik ezen. Mi, Groupamák, ezenkívül mind elkötelezettek vagyunk valami mellett. Groupamák mindenhol sorozatunk időről időre megmutatja, hogy a Groupama ereje kollégáink sokszínűségében rejlik.
Közös programokat szervezünk
Együtt vagyunk egy sportnap, karácsonyi buli vagy akár egy céges jubileumi születésnap alkalmával is. Időről-időre pedig Munkavállalói Fórumokat tartunk, ahol különböző témákban tartunk előadásokat és adunk információt első kézből a kollégáknak.
Támogatjuk a fejlődésed
Biztosítjuk, hogy szakmai képzéseken, tréningeken és konferenciákon is részt vehess. Hiszünk a tehetségekben is, így gyakran visszajárunk az felsőoktatási intézményekbe is, hogy támogassuk a fiatal tehetségek kibontakozását!
Gondoskodunk egymásról
A CSR programunk egész éves projekt keretében zajlik, egyik kedvencünk például a Jótékonysági sütivásár, de mondjuk a Hungaroringen lévő Groupama tanpályán is gyakran szervezünk közhasznú szervezeteknek különböző eseményeket.
A kicsikre is gondolunk
A hagyományos mikulásnap mellett különböző tematikájú nyári táborokkal is várjuk gyerekeket. A Groupamás szülőknek ezenkívül gyermekbarát irodánk is segít a mindennapokban!
Kényelmessé tesszük a munkanapokat
Olyan munkaköröknél ahol a feladatok engedik még Home Office-ban is dolgozhatsz.
Karrierlehetőségek