Kedves Kollégánk!

MUVI Magyarország Munkahelyi Videokampányának közönségdíjas videója:

A Groupama Biztosító Zrt.

Üdvözlünk Téged megújult Karrier oldalunkon!

A Groupama Biztosító Humán Erőforrás Szakterületének kollégái elkötelezettek amellett, hogy szakmailag inspiráló munkakörben dolgozz, és lehetőséged legyen Társaságunkon belül is megtalálni a szakmai fejlődésedet elősegítő új lehetőségeket.

 

Hogyan jelentkezz?

Amennyiben valamelyik meghirdetett állásunk felkeltette érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint regisztrálnod adatbázisunkba és ezzel egyidejűleg elküldeni részünkre részletes szakmai önéletrajzodat. Örömmel vesszük, ha egy motivációs levéllel is kiegészíted a pályázatodat, melyben leírod, hogy miért találod érdekesnek a kiszemelt feladatkört, és miért szeretnél váltani jelenlegi pozíciódból.

Beérkezett pályázatodat magától értetődően szigorúan bizalmasan kezeljük. Amennyiben úgy látjuk, hogy végzettséged, tapasztalatod megfelelő a meghirdetett pozícióra, keresni fogunk egy személyes találkozó egyeztetése céljából.

 

Kiválasztás folyamata

Az esetek többségében klasszikus, általában 2 körös felvételi interjúra lehet számítani, ahol rendszerint első körben a HR-es munkatársakkal, ezt követően pedig a megpályázott pozícióhoz kapcsolódó szakmai vezetővel találkozol. Ez az alapfolyamat kiegészülhet különböző szakmai és képesség felmérő tesztekkel, feladatokkal. Speciálisabb tudást, képességet igénylő munkakörök, valamint vezetői pozíciók esetén értékelő központtal és további interjúkkal is bővülhet a folyamat.

Amennyiben kiválasztásra kerülsz az adott pozícióra, jelenlegi és leendő Vezetőiddel közösen egyeztetünk arról, hogy mikor tudsz kezdeni az új munkakörödben.

Amennyiben további kérdésed van, bátran keress minket, fordulj hozzánk bizalommal!

Karriered építéséhez sok sikert kíván Neked a Groupama Biztosító HR csapata!

Jelentkezzen adatbázisunkba!

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

Jelentkezés

Jelentkezzen értékesítési hálózatunkba!

A Groupama Biztosító Zrt. 1,3 millió ügyfelével és 130 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.

Jelentkezés

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.